lördag 28 februari 2009

Snart blir man hämtad av Emma för att sedan bege sig till Anna och Eric för lite mat och vitt vin.
Men först tänkte jag berätta lite om min dag. Dagen har bestått av fotbollsmatch, stan och vila.

Halv tio blev man hämtad av Ulrika och Lottie och sedan bar det av till Ymorvallen. Bytade om och sedan var det dags för att värma upp inför matchen. Det kändes som om alla var taggade inför denna matchen. klockan slog elva och matchen kom igång.
Började inte så jättebra och vi fick ett mål i nacken rätt så tidigt i matchen. Jag tyckte att vi spelade riktigt bra, men stundtals såg det inte så bra ut. Men vi fick in både ett och två mål innan första halvlek var slut, såg ut som om det skulle bli 2-2 som halvtidsresultat. Men Charlo som vi spelade mot fick in ett tredje mål innan domaren gav oss halvtidsvila.

När ungeför halva tiden hade gått i första halvlek, kom där en från Charlo hoppandes med knäet före och knäade givetvis mitt lår och det gjorde fruktansvärt ont och som resulterade i en lårkaka. Jag höll ut och spelade hela halvleken. Började även andra halvlek ute på plan med efter en kvart klarade jag inte mer och blev utbyt. Jag är nöjd med min insats och är redan laddad inför matchen på lördag.

Andra halvlek skulle vi minsann göra ett mål och hoppas i alla fall att få matchen oavgjord. Alla kämpade och vi hade en del vassa lägen. Men det ville sig inte och matchen slutade 2-3 till Charlo.

När vi hade spelat klart åkte vi in till stan och gick en runda på valen och lunchen tog vi på Gilli. Efter rundan på valen, var alla trötta och slitna och vi bestämde oss för att åka hem och vila.
Hittade minsann ett bra stycke som herrlaget hade satt upp vid dörren och där stod:
- Ge allt du har och kan i dagens match, den förra matchen är över och nästa match kanske du inte spelar.


Nu sitter jag här och är iordning gjord och väntar då på Emma som ska köra i afton.
Ha en trevlig afton!

fredag 27 februari 2009

då var klockan elva minuter över nio och ni undrar nog varför Lina Göransson sitter framför dator och skriver?!
Jo, i dag blir de e super duper lugn kväll. Sitter i soffan och tittar på Let`s dance tillsammans med min mamma och min pappa. Snart serveras det glass och kaffe. Men först vill jag berätta lite om min dag!

Jag gick upp vid sju och gjorde mig i ordning för jobb. Jag hade hand om klass 6, jag hade en lektion matte och två lektioner engelska. Gick hur bra som helst. Halv tolv slutade jag, då vandrade man och fixade med lönepapper och dyl.
Sen körde jag till Övre där jag mötte upp Sandra, vi tog bussen in mot Malmö och där träffade vi Lottie.
Hungriga som vi var gick vi först och åt och det blev en bakad potatis med kycklingröra. Sen började shoppandet. Men det inget vidare, vi gick in och ut från affärer utan att få med något i en kasse. Men Lottie hittade ett par byxor och för mig blev det en sjal och ett par leggins.
Vid tre tiden var vi trött på allt som hade med affärer att göra, så vi tog bussen tillbaka till Trelleborg och sen körde jag hem till Anderslöv.
Mamma och jag körde sedan till mormor och morfar för att visa dom katalogen med newbody kläderna och det blev även en del snack.


Nä, nu kallar kaffet och glassen på mig!
imorgon blir det först match på ymor och på kvällen kommer min älskling hem :) <3

onsdag 25 februari 2009

Då har man haft examination i boll och lek, nu återstår det bara hemstenta, en tenta om motorik och en tenta i rörelseform.
Sen är den kursen slut och sedan ska man läsa matematik från början 1.

Nu sitter man och tar det lugnt, en riktigt tuff dag och nu är man helt slut i kroppen. Ikväll blir det träning med laget. Ska ha styrka och balans.

Sen ska man nanna kudden, ska upp och hoppa rätt så tidigt i morgon för jag ska jobba i en femteklass, men slutar redan ett och då ska man umgås med Emma :)

Nä, ska nog in till soffan och kolla tv.

Återkommer säkert efter träningen i afton.

tisdag 24 februari 2009

Me like!

Flo-rida - Right round

Beyonce - Halo

TI feat Justin Timberlake - Dead and gone!

måndag 23 februari 2009

Hur kan man sitta och känna att tårarna är väg? Sitta och kämpa för att hålla dom tillbaka så att det gör ont i hela kroppen.
Varför känner man sig så här?
Jag känner mig inte hel just nu, jag känner mig inte som Lina.

Lina som är känd för att vara sprallig och att kunna dra ett Lina-skämt som jag sedan skrattar åt själv.

Jag kan bara höra hur min kollega säger: hur kan du alltid vara så gla. Jag blir glad varje gång du ska komma och jobba, du gör ens dag så mycket lättare.
Eller hur min chef säger: Du är solstrålen här på Smyge :)
Jag vill vara den solstrålen, men just nu känns det som jag går i en bubbla och vet inte var jag ska ta vägen.



lördag 21 februari 2009

hur kan en person bestämma så mycket och över alla.
Jag blir så ledsen. Det kvittar vad man gör, de e inte många gånger som jag frågar efter saker. Men när jag väl gör det, blir de:
- glöm det!

Jag vill bara här ifrån.
Lördagen den 21 februari kommer att se ut så här på ett ungefär:

* Träna med Nilla kvart över tio
* Skolarbete med Lisa och Sandra vid ett.
Sen har jag inte planerat så mycket mer eftersom jag inte vet hur lång tid vi behöver med skolan.
Aftonen spenderas nog hemma hos mig och det kommer att blir en lugn kväll eftersom vi ska spela match i morgon.

Nu ska jag ta mig i kragen och ta på mig något jag kan träna i.

Återkommer senare.
En dag i pulka backen!
Som jag skrev innan så skulle jag på massage, säger bara ett ord: underbart!

Efter detta kom Matilda till mig (min äldsta kusin på 10 år), sedan körde vi till konsum för att köpa lite gott till mellis. När vi hade gjort det, hämtade vi min yngsta kusin Hugo. Sen bar det av till Thysells backe. Vi hade packat in min och Emil gamla pulkor i bilen, för i dag skulle det åkas pulka.

På backen träffade vi på Anna, hennes lillebror Erik och deras kusiner. När vi kom skulle dom gå hem och fika. Vi fikade på backen med saft, kaffe och kanelgifflar.
- Dom här gillar jag sa Hugo och log med hela ansiktet.
Sen skulle vi då börja åka, ibörjan vågade inte den lille mannen åka själv, så jag och Hugo trängdes i min gamla pulka och åkte några gånger. Sedan blev han hur tuff som helst och började tävla med sin syster. Varje gång han kom ner från backen skrek han:

- LINA! Jag kom längre än Matilda.


Matilda, hon åkte och åkte som bara den. Å brydde sig inte alls om Hugo och att han åkte längre än henne. Hon hittade även en sida på backen där man åkte igenom buskar. Efter ett tag var det inte bara hon som åkte där, även Hugo var inne bland buskar.



Efter en och halvtimme betsämde vi oss för att åka hem och göra varm choklad. Jag tog med mig barnen och körde upp till Ica för att köpa lite grädde och marschmallows. För vad är varm choklad utan grädde och marschmallows?
När vi kom hem drack vi vår choklad och åt en massa kex. Sedan satte vi oss i soffan och myste tills moster kom och hämtade dom små liven.

En underbar dag!





fredag 20 februari 2009

Nu är det snart dags för massage!

Sen blir det puklaåkning med Anna, hennes lillebror Erik och mina kära kusiner Matilda och Hugo :)

Vad händer i afton?
Tänkte bara skriva av mig lite om igår kväll.
När jag var på väg hem igår, ringde mobil och det var Emma som ville ut och gå en runda. Visst sa jag, men va tvungen att ha någonting i magen först. När jag hade ätit min lax ringde jag till Emma och sa att jag va redo för en promenad.
Det blev så att vi klädde på oss en massa kläder och gick ut i snön. Nu tänker ni säkert att vi bara gick en runda i byn.


Men NÄ där har ni fel, vi hade sikte på Simlinge.

Vi gick, gick och gick och efter tjugo minuter var vi framme vid Fröjdenborg, där vi va tvunga att fotograferaför att bevisa att vi hade gått en LÅNG runda. Sedan fortsatte vi vår vandring, men när vi kom till N. Åby ringde vi till Larsson och han fick hämta oss.

Även om vi inte gick alla dessa 6 km är vi ändå stolta att vi gick 4 utav dom i snöfall och i full vinterutrustning.

När vi kom fram kollade vi på film, gammal men rolig och sedan fick Larsson köra oss hem, för det kändes i benen att man hade tränat plus att man hade gätt dessa km.

Jag och Emma har bestultat att vi ska göra samma sak till sommaren, fast vi ska inte gå då, utan vi ska ta cyklarna istället.

onsdag 18 februari 2009

Nu har jag varit redig!
Gick upp i rätt tid, redan klockan nio var jag uppe.
Jag har hunnit betala räkningar, städat mitt rum, skrivit mail till svedala kommun och lite annat smått och gott.
Nu har klockan precis slagit efter elva och jag som inte börjar jobbar förrän två tänkte läsa lite träningslära eller varför inte skriva till examinationen boll och lek.
Någonting av det blir det i alla fall!

P punkt S punkt i kväll är det greys anatomi! D punkt S punkt

tisdag 17 februari 2009

Såg att det stod att jag skrev det förra inlägget den 15 feb. Men det e ju rent fel, jag skrev ju det i går!
Men men..

Idag e det i alla fall tisdag, va i skolan redan klockan åtta i morse och började med rörelse. Hur kan en människa var så pigg och glad klockan åtta på morgon?! Ville bara gå och lägga mig i ett hörn och somna. Men nä, nu skulle vi springa, hoppa och kasta sa hon med ett stort leende.
Efter röreslsepasset var det dags för sista lektionen i skridsko. Vi hade examination och det gick hur bra som helst! :)

Sen körde vi hem, kom till Trelleborg klockan ett, då gick vi till Gilli för att ta varsin sallad. Dit kom Anna och höll mig och Sandra sällskap. Sen körde Sandra hem och vi körde till Willys. Köpte kagor och kaffe, körde hem till Strand på Strandgatan, där vi satte oss och väntade på Emma och lill Erik.
Men deras volvo funkade så vi fick köra till Rådjursvägen i A-town i stället för att fika.

Vi fick vårt kaffe och kagor. Sen spelade vi BUZZ! Där jag kom tvåa. Sen körde jag hem till Spelmansgränd.
Väl hemma vilade jag ögonen och sedan körde jag till spinningen. Vi var inte så många idag, men jobbigt va de :)
Nu är man hemma igen och har fått i sig lite mat har man också hunnit med.
Tänke hoppa in i duschen och sedan blir det nog sängen och en film.
Imorgon ska man jobba på EH, men börjar inte förrän två.

Nä, nu ska jag görra något vettigt. Ha de så brau mi er!

P.S. Längtar till på fredag, Lina har tagit sig i kragen och beställt tid för massage, nice :)

Vill ha dig här hos mig, NU!!

söndag 15 februari 2009

Då har sportlovet börjat för alla skolungdomar. Vi högskole-studenter går som vanligt.
Söndag i går! Å det var ingen vanlig söndag, för min mamma fyllde minsann år.
Igår söndag har jag umgåtts med Anna och Nilla. Det började med att jag mötte upp Nilla på 24Seven, där vi tränade ungefär en timme. Sedan gjorde vi oss iordning för en frukost/lunch på Espresso House. Där träffade vi Anna.
Vi bestämde oss för att köra och göra något roligt, så det blev en biltur till BurlövsCenter. Där gick vi en runda och sedan avslutade vi rundan på Mc D. Sen körde vi till Trelleborg igen.
Jag tog min bil och körde till Anderslöv.
Ilördags bjöd Emma på alla hjärtans dag middag. Det blev fläskfile, bea och potatiskorketter, till detta drack man lite vin. Efterrätten bestod av smoothies som vi blandade med vodka. Gott!

Vid åtta tiden var det dags för melodifestivalen och denna afton skulle Måns Zelmerlöw stå på scen.

En underbar afton må jag säga som avslutades med snöbollskrig på Rådjursvägen! Skoj!

Helgen har då gått och ingen snögubbe har byggt.

Idag måndag har det kommit ännu mer snö och hoppas på att det är någon som vill bygga en gubbe med mig i veckan.
idag har man varit i skolan och haft föreläsning o kost och hälsa. Imorgon blir det en lång dag - 8 till 17. Vi ska bland annat åka skridskor och äta lunch på Grafiti :)

Jag har även tränat fotboll idag, i snön. Träningen skulle ha börjats med en löprunda men den började med snöbollkrig istället. Sedan följdes den av anfall och försvarspel.

Nu ska jag minsann stänga av min dator och lägga mig ner på kudden för att nanna. puss o god natt alla kära varelser där ute <3

lördag 14 februari 2009

Då har fredagen den 13 gått över till lördagen den 14. Vad är det för dag i dag?
Jo, minsann de e alla hjärtans dag eller som Stefan skulle ha sagt all hearts day. Som på ren engelska heter Valentines day.
En dag som alla andra kan man tycka. Jag kommer att spendera min dag på Espresso House mellan 12 och halv 18. Sedan blir det middag, var, hur och när vet vi inte än. Men vem vi är just nu är jag, Emma, Urban och Larsson. Kanske kommer det fler och sällskapar oss. Till maten blir det ett eller två glas vin :)

Fredagen som har gått har sett ut så här:
Lite i nio kom Lisa och Sandra till mig. Då blev det bullar till frukost efter det fixa vi lite till lektionen vi skulle hålla i dag. Då slank det även ner ett wienerbread.
Kollade nästa på en hel film innan det var dags att gå upp till Anderslövs skola. Där hade vi hand om idrottlektionen för sexorna.
Gick därefter hem och kollade klart filmen.
Sen bestämde vi oss för att köra in till Trelleborg, i alla fall jag och Sandra. Där blev det först en lunch på Gilli och sedan blev det ett varv i Valen (eller som en kund sa: jag är i varuhuset fisken). Vi kom hem med varsin kjol i frpn Gina Tricot och Sandra fyndade även en sjal på Vero Moda.
Väl hemma skicka jag in ett par jobbansökan och sedan var det dags för middag tillsammans med the Göranssons Family.
Pappa hade lagat wok med lis. Mums :)

Sedan körde man att se lite på film, det började med att vi tittade på Let`s dance som sedan följde av Sällskapsresan 1 och 2.

Nu är man hemma för att nanna kudden.
Så natti natti på er alla :)

P.s. om ni har vägarna förbi espresso house, kom och ta en fika vet ja! Å varför inte då köpa med en Lovecake till någon :) D.s.

JAG ÄLSKAR DEJ <3

torsdag 12 februari 2009

Då var det torsdag och idag ska man jubba på Espresso. Har stängning i dag och ska direkt till personalmöte efteråt. Så jag kommer inte hem förrän vid nio halv tio i kväll.
Så om ni har vägarna förbi EH, så är ni mer än välkomna och ta en fika hos mig :)

Imorgon är det fredag och då ska jag, Sandra och Lisa först ta en frukost hemma hos mig och sedan ska vi undervisa sexorna på anderslövs skola i idrott.

På lördag är det alla hjärtans dag om det är någon som har missat de. Då blir det först jobb, har stängning den dagen med. Sen blir det middag av något slag :)


Nu ska jag göra mig iordnig för jobb!

Saknar min älskling<3

onsdag 11 februari 2009

Lide å görra?!

1. Hur mycket pengar har du på din mobil? Har abonnemang!
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? Nej det har jag ej!
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Lisa, Sandra och Nilla
4. Hur lång är du? 162 cm
5. Vilken är den senaste filmen du sett? Women, tror jag den hette.
6. Hur löd ditt senaste sms? I know, vill inte glo...
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Ja du!
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta
9. När såg du senast din mamma? Precis
10. Icke godkänt i något ämne? ja, i ett ämne från gymnasiet
11. Mvg i något? i fyra ämnen från gymnasiet
12. När vaknade du idag? 07.30
13 Vilken är din favoritplats?Vet inte riktigt..
14. Vilken plats föredrar du minst?
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? Utbildad lärare, hus och familj
16. Hur stor är din säng ? 105
17. Vad sover du i? Alltid naken ;)
18. Hur många kuddar har du i sängen? fem
19. Var har du bott/bor? Beddinge, Vallby och Anderslöv
20. Tycker du om kinamat? Jepps :P
21. Tycker du om kaffe? Ja!
22. Vad dricker du helst till frukost? mjölk eller kaffe
23. Kan du spela poker? Nja, jag e i alla fall inget proffs.
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? Jag det gör jag :)
25. Vill du ha barn? Ja, två stycken
26. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och tyska
27. Har du någonsin åkt ambulans? Nixpix
28. Föredrar du havet eller en bassäng? Båda två
29. Vad spenderar du helst pengar på? Klälder
30. Äger du dyrbara smycken? De vet jag inte om jag gör
31. Kan du rulla med tungan? Jepps de kan jag.
32. Vem är den roligaste människan du känner? Ja du, de finns en del. Men den roligaste e nog jag själv :)
33. Vad har du för ringsignal? Lay your love on me
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Ja det har jag.
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Väggarna på mitt rum
36. Kan du byta olja på bilen? Nja, jag har aldrig försökt.
37. Vilken var den senaste boken du läste? Uppladningen, en av de böcker som jag ska läsa i denna kursen.
38. Dansar du i bilen? Hmmm
39. När var du i kyrkan senast? På julafton,det är tradition
40. Hur många hål har du i öronen? tre
41. Har du någon piercing? Inte mer än i öronen
42. Har du någon tatuering? Tre stycken
43. Har du provat droger? NÄ
44 När blev du av med oskulden? Jadu
45 Har du pojkvän/flickvän? ja de har jag
IIiiii, de snöar där ute om det är någon som har missat det.
Detta gjorde att jag fick vänta tre kvart innan bussen kom. Detta resulterade i att jag kom en kvart försent till vår lektion, men men jag missade inte så mycket.

Även om jag tycker om snö väldigt mycket, så hade det varit riktigt skönt med varmt väder just nu. Att slippa den tjocka jackan å alla dessa kläder som ska på när man ska träna.

Efter skolan mötte jag upp Anna i Trelle-stad, där vi gick en runda på Valen och sedan satte vi oss på Systrar och bönor och tog varsin varm choklad. Gott :P

Lite över fem gick jag till24Seven för att träna lite, där träffade jag Nilla. Vi sprang av oss lite och det blev lite träning för mage och armar. Vi passade på att träna styrka idag eftersom vi bara skulle ha möte på fotbollen.
Nu sitter man här efter ett långt möte om vårens taktik. Det kom ju inte som en skräll att jag kommer att spela som mittback detta året. Å det ska bli skoj, även om vår taktik är lite annorlunda från förra året.

Funderar starkt på att gå och lägga mig. Ska upp och jobba mellan 12 och halv åtta. Sedan blir det personal möte efter det.

Natti natti :)

Jag vet vad jag känner för dig, men vad känner du för mig?

tisdag 10 februari 2009








Hur kan utsidan visa en så fel bild av person,
som känner sig så annolunda på insidan?


En snöig tisdag är det i dag.
Tänkte berätta lite om dagen, men även om gårdagen.

Måndagen den 9 februari, var en lång dag.
Började i skolan klockan åtta med att ha rörelse till musik. Sedan följdes det av hälsa, motorik och motorik i praktik. På lunchen mötte Anna upp mig, Lisa och Sandra. För att gå till vår handledare i förra kursen för att få tillbaka våra tentor.
Nervösa som satan gick vi stela som pinnar in till handledare. Han sa till oss att inte vara så oroliga. Men efter ha hört att det var en del som inte blev godkända kan man inte vara mer än nervös.
Men jag och Sandra fick VG på tenta och en lättnad kom. Så skönt att inte behöva göra om någonting.
Efter en lång dag i skolan var man trött som attans. Vi kom till Trelleborg vid sex och då körde vi direkt till träningen.

Denna måndag var vi i alla fall 10 pers. och började träningen med att springa vår runda. Efter en nickövning, anfall-försvar övning och en löpövning var man helt död.
Klockan blev närmare halv nio innan vi slutade och då körde man direkt hem.
Efter en dusch och ha fått lite mat i magen var det bara att vandra till sängs å somnade som en stock.

Idag ringde klockan kvar över sex. Vi började inte förrän nio och då skulle vi vara ombyta, för att i dag skulle vi åka skridskor. Gick hur bra som helst! Nästa gång ska vi examineras genom att varje team ska göra en övning.

Sedan satte jag, lisa och sandra oss på Grafiti cafe vid kockums och tog oss en bakpotatis och böjade på vår boll och lek examination. Kom en bra bit må jag säga.

Sedan hade vi en rätt så kort föreläsning om motivation, sen var det bara att ta bussen till Trelleborg.
Nu är man hemma och ska snart kör till Trelleborg igen för att ikväll ska man på ansiktsbehandling.

Nu ska jag kolla om min moster har skicka ett mail till mig :)

Återkommer säkert ikväll!

söndag 8 februari 2009

Snart är denna helgen över och en ny vecka väntar, den kommer att innehålla skola, träning och jobb.
Denna helgen har varit hur skojsig som helst.
Fredagen har jag skrivit om, men inte om lördagen och söndagen. Igår ringde klockan kvart i åtta, steg upp och packade sin fotbollsväska. Lagade mig en tallrik havregrynsgröt, mums :)

Kvart över åtta kom Sandra och vi körde till Lindegård för att hämta upp Lottie. Sen bar det av till Skurup och NilsHolgerssons hallen. Vi hade hamnat i en grupp med två lag som spelar i division två och ett lag som spelar i division tre. Vi som nu spelar i femman kom dit med inga höga förväntningar. Men jag tyckte att vi spelade riktigt bra. Vi stod emot bra och i vissa stunder tog vi hand om bollen.
Vi förlorade dock alla, men inte med så många mål som vi kanske trodde att vi skulle förlora med.

LB 07 - FC Trelleborg 0-1
FC Trelleborg - Sjöbo IF 1-4
BK Kick - FC Trelleborg 3-0

Efter cupen stack man till Fru Alstad för att sälja lite produkter från Newbody, sen körde man och kollade till mormor och morfars hus, där passade man även på att sola. Efter det körde vi till Höjalund och min moster för att lämna Newbody - väska till henne.

Sedan kom man hem vid fem, då sprang man in i duschen för att sedan köra till Simlinge för att förfesta lite. Jag drack cola hela kvällen och körde en bunke fyllon till och från Öja.
Vi kom då till Öja vid halv ett tiden och där dansade vi satan.
Fick en del alkoholhaltiga drycker PÅ mig och knde mig inte så jätte fräsch. Men men jag dansa och hade skoj för det.
Vi fick våra ryck och en del kollade på oss och undrade nog på vad vi gick på.
- Jajo, dom andra var fulla. Men jag , ja jag körde.
Men va fan jag dansa loss för de :)

I bilen på vägen hem var Anna lite negativ av sig. Emma gnällde att hon inte fick hångla och att hon hade blivit av med en tjuga.
- Var fan är min tjuga :(
Anna var snabb och svarade:
- In your ass.
Allt var in the ass på vägen i alla fall till Svarte för sedan hade alla somnat, ja i alla fall baksättet där Emma, Anna och Sandra satt. Nilla höll sig vaken för att underhålla mig. För de hade kunnat sluta illa.

Klockan hade slagit 03.40 när jag la mig ner i sängen hemma hos Nilla. Ställde klockan på tjugo i åtta och sedan somnade jag som en stock. klockan ringde och jag snoozade till halv nio. Steg upp och duschade för att sedan köra till jobb.
Hade en del att göra idag och kom därifrån lite över fyra.
Körde hem oh sedan gick man direkt upp till A-lövs IP för att träna.
Nu sitter jag här och väntar på att mammas hembakad pizza ska bli färdig och sedan blir det nog en film i soffan :)

Så där har ni min helg, hoppas er helg var lika fullspäckad som min och att ni har haft det trevligt.
Nu kallar min pappa på mig för nu är pizzan klar :)

Ha de bäst!
pussssssar


lördag 7 februari 2009

Nu är det helg!
idag har jag gjort en del, jag gick upp i tid. Redan åtta ringde klockan och jag gick upp, plockade undan lite på mitt rum. Åt frukost och fixade lite skolgrejor. Klockan elva var jag nere på mammas jobb och lämnade den STORA tunga Newbody - väskan.
Här säljs det som tusan! : )

Efter en snabb visit på Grönningen ( mammas jobb), så körde jag hem för att göra lite lunch. Det blev makaroner och köttfärssås.
Sadan körde man in för att arbeta på Espresso House, idag var det en riktigt konstig dag må jag säga.
När jag kom, var där rätt så lite att göra, alla tre som jobbade denna dag std nästan på varandra och visste inte riktigt vad vi skulle hitta på för att få tiden att gå.
Till sist sa vi att Hannah fick gå för dagen och vid tre tiden kom allt folk. Hade och göra hela tiden fram till lite i fem. Carolin gick vid fem och sedan var där inte en kotte. På två timmar hade jag fyra kunder.
Kom i från jobbet rätt så fort och mötte upp Emma, Anna, Eric, Sandra, Urban och Hans inne på Istanbul där jag tog en pizza.
Efter många om och men, gick vi till Hemmakväll och hyrde för ovanligheten en skräckfilm och till det blev det coca och godis :) mums!
Sedan blev körde vi och titta på filmen hemma hos Urban.

Shit pommes frites va dimmigt de e ute, jag hittade knappt hem! Å jag som bara har ett ljus på in bil. Men efter närmare tjugo minuter var jag hemma. Jag fick ju köra i trettio km i timmen.

Nu ska Lina gå och nanna kudden för hon ska upp redan kvart i åtta i morgon, eftersom hon och hennes lag ska spela cupp i Skurup.
Sen blir Öja på kvällen.
På söndag ska jag jobba först och sedan träna :)

Natti natt <3

onsdag 4 februari 2009

då var det redan lill-lördag och jag ska jobba denna dag. Idag blir det espresso house mellan 12 och stängning.
Då kanske man undrar vad gör man uppe redan halv nio, jo jag ska ner till mammas jobb och lämna newbody väskan.

Å jag tror att jag hoppas träningen i dag, känner att jag behöver vila. Men i morgon är det tid igen, då de är spinning som gäller.

Igår var man i skolan, där man åkte skridskor och sedan hade man en föreläsning om motivation.
Kom hem vid fyra och sedan var det dags för spinningen, denna tisdag var det inte lika många som de var förra gången, men det där var nya ansikten, så när alla kan kommer det att vara jättemånga :)

Nä, nu ska jag vandra och göra något vettigt.
Ha en bra onsdag :)

Älskar dej<3

måndag 2 februari 2009

Då har en ny vecka börjat och idag har man varit i skolan. Vi började klockan kvart över åtta med en föreläsning om hälsa, riktigt intressant faktiskt och sedan kvart över tio hade vi sista bollbas lektionen innan examinationen som äger rum den 25 feb.
Sen åkte jag och Sandra hem till mig, fixade lunch och nä idag blev det inte mannagrynsgröt. Men det blev istället pasta med kassler och tomatsås, riktigt gott må jag säga.


Efter lunchen gick vi upp till Anderslövs L-M skola för att kolla lite lekar och spelformer till vår examination. Hitta en massa och Sandra kopiera upp allt som var av intresse. Jag kan då säga att det var en del.

Efter närmare en och en halvtimme gick vi tillbaka till mig och Sandra körde hem för att titta på One Tree hill och jag tittade på Beck.


Kvart över sex kom Lottie och hämtade mig, för i dag var det dags för träning. Vi började redan halv sju, för att vi hade ett litet informations möte om Newbody produkter som vi ska börja sälja där allt kostar 150 kronor, finns underkläder och strumpor m.m. Jag ska vara den som säljer mest :)
Detta gör vi för att få in lite pengar till vårt träningsläger.

Iår ska vi enda till Karlskrona och ha träningsläger, där kommer vi att vara mellan den 5-7 april. Förra året kom vi ju inte mer än till vår hemma plan - ymorvallen.

TRäningen bestod av den ordinare löprundan och sedan spelade vi mest. Rätt så roligt, men det är synd att vi inte blir fler spelare än vi var i dag (vi var 8 som tränade). För vi behöver denna försäsongsträningen.

Något jag är stolt över är min träningsflit, Anders och Martin hade satt upp en lapp där det stod vår träningflit under Januari månad och jag hade hela 75% närvaro alltså hade jag varit på 11 av 14 träningar, denna flit ska hålla i sig hela året :)


När man kom hem bokade jag min biljett till Örebro och sedan fastnade man framför TV:n där det sändes filmen Casanova.
Å nu tänkte jag gå och nanna kudden.
Imorgon blir det skola, där vi ska åka skridsko och sedan blir det en föreläsning om motivation.


Nä, nu måste jag gå och lägga mig :)
Natti natti.


Älskar dej<3

söndag 1 februari 2009

Var får jag allt ifrån?
- jo, champagnen.

Aftonen började med att Urban kom in klampandes men champagnen i högsta hugg, men ett leende på läpparna sa han: Ja, den stod ju i bokhyllan och jag tyckte va fan, den ska vi dricka upp.
Så det blev champagne till räkorna, som följdes av minttu och vin.

Efter maten gjorde jag och Nilla oss i ordning, sedan kom Johan, Sandra, Emma och Anna. Det blev skönsång och en massa tokigheter.

Jag och Urban fortsatte festen på Kristall och sedan åkte man till Nilla för att inta soffan :) Somna som en stock och vaknade inte förrän tio i dag. Trött i tittorna sitter man här hemma hos Nilla och tittar på lets dance.
Sen blir det att köra till Anderslöv för att träna.
Ikväll blir det nog sängen rätt så tidigt.

Jag tänkte gör så här att låta Emma få skriva ett lite inlägg här på min blogg.
Så varsego Emma Strand!

Första gästbloggen på Linas liv i ord. En ära. Jag lovar er att det inte är något jag tänker göra till en vana, fast å andra sidan ska man aldrig säga aldrig.

Som Lina skrev blev det en massa tokigheter under gårdagsaftonen. Rödvin, verbala svårigheter och lite väl många avslöjanden är bara några av de situationer vi ställdes inför, vilket ledde till mer än ett gott skratt.

En eloge till Lina som smög in i lägenheten försiktigt när Pernilla och jag låg och sov. Vi trodde först att hon hade gått vilse och inte hittat hem, men så var inte fallet.

God frukost denna morgon som innehöll kaffe, juice, yoghurt samt knäckemackor med ost i olika former. En och annan lucka öppnades under måltiden (främst var det Lina som började minnas saker), vilket ledde till ännu fler goda skratt.

Med dessa rader tackar jag för mig. Till sist vill jag hylla alla skrattframkallande människor ute i världen, som gör min och andras dag (och kväll) trevligare. Glöm inte säkerhetsbälte och cykelhjälm, det är viktigt att skydda sig mot eventuella faror. Och kom ihåg: när man rider räcker inte en cykelhjälm, och en cowboyhatt är inte tillräcklig. Ridhjälm är det enda som gäller vid dessa tillfällen.

xx Emma