lördag 28 mars 2009

Lördagen den 28 mars!

Dagen kommer att innehålla bland annat:

Jobb på EH 11-16
Tjejkväll hos Anna, sen vidare till Kristall
Mys?!

P.S. Emil hälsar till er alla att han svankar. D.S.
Nä, han e inte normal, men vem faen e det i Göransson familj!? ;)

fredag 27 mars 2009

Fredag i dag :) Wiee..
Dagen förstördes redan när vi kom hit i morse. På schemat stod 8.15, men när vi kommer dit fanns det inte en enda. hur kommer det sig? Jo, för att vi börjar ju inte förrän kvart över tio, varför informerar inte läraren om detta? Jadu, de kan man undra.
Men vi har tagit nya tag och nu sitter vi eller rättare sagt dom andra och skriver utvärdering som jag redan har gjort :)

Igår kväll träffade man sina kollegor från Espresso house, det visades sig att vi hade slagit rekord i kassan och detta betydde att man fick champagne. Hjälpte till lite med stängningen och sedan gick vi till A9 och tog oss en drink.
Vid elva tog vi oss hem och jag somnade rätt så snabbt när jag väl hade gått och lagt mig.

Myspys ;)

Ikväll blir det mys och lets dance med lite zappning till så ska det låta. Kanske en middag och lite snacks efter det :)
<3

torsdag 26 mars 2009

Ojojoj vad tider bara rinner iväg.
Just nu sitter jag hemma hos Anna och Eric, där blir det lite pyttipanna till middag. Sen ska jag ner till Espresso House, möta upp mina kära kollegor och sedan ska vi vidare till A9 för att ta oss en cider eller två.
Idag har jag hunnit med mycket, för att vara en fri dag :)
Jag gick upp vid halv åtta, tog två äggmackor och sedan la jag mig framför dator och surfa lite. Vi tio tiden tog jag mig i kragen och gick ut. Tog fram slangen, hinken och svampen och började tvätta min kära bil. Efter det tog jag minsann fram dammsugare och städade invändigt också. Ååå va den blänker :)

Sen kom jag in och gjorde mig mannagrynsgröt och sedan gjorde man en våffla :) Slappa lite framför dator och vips sov jag. Vaknade upp en halvtimme senare och körde till apoteket för att fixa lite saker.
När mamma kom hem och hon hade gjort iordning sig. Körde vi mot Trelleborg, där träffade jag Sohpia och senare hyresvärden. Kollade på lägenheten och skrev på kontraktet, så den 1 april går flyttlasset från Spelmansgränd till Kapellgatan.

Nä, nu ska jag gå och hjälpa Anna med maten.
Puss å kram

tisdag 24 mars 2009

Jag tror minsann att jag är klar med min tenta :)
Wieee, så skönt de e!
Idag har man arbetat på pilevall och sedan körde jag hem för att göra det sista på tenta, men lilla Lina somnade, men sen skrev jag som bara den.
Imorgon är det våffeldagen och vi ska in till skolan för att lämna tentan och träffa vårat team för att göra det sista på vår underbara dans som ska visas på fredag.

Jag hoppas på att lägenhetsnissen ringer i morgon, så jag kan skriva på kontraktet. Sen ska man iväg och handla lite i nästa vecka. För jag ska ju flytta redan den förste april :)

Nä, nu ska jag inte sitta här längre, ska iväg så ha de så bra.

söndag 22 mars 2009

I can see it!
Jag sitter just nu hemma hos Lisa och skriver lite på tentan. Efter att ha skrivit hela dagen igår och en del idag så ser jag äntligen ett slut på det hela.
Det ska blir sååå skönt att lämna in det och sen har man några dagar ledigt från skolan. Den siste mars är det dags för att ha matematik.

Kom precis på att man kanske ska titta efter vilka kurser man ska söka in till, till höstterminen. Den sista anmälningsdagen är ju den 15 april.

Nä, nu ska jag se om jag kan skriva lite till.

lördag 21 mars 2009

Plugg till tusen!
Gick upp i tid idag, hade en mysig frukost och sedan körde jag hem.
Vid elva körde jag och mamma till EuroGarden för att titta lite och sedan körde vi vidare till en anna affär. Någon gång efter tolv ringde Lisa, då var hon på väg hemåt och jag satte mig i bilen för att köra hem till henne. Vi började med att fika bullar tillsammans med hennes föräldrar och sen satte vi oss i vardagsrummet för att skriva på våra hemtentor. Vi fick gjort en hel del och vi bestämde oss för att träffas i morgon efter matchen för att fortsätta.
Nu har jag börjat på alla perspektiven och är nästan klar med rörelsepasset och motivationen, har pyttelite finslipp kvar. På dom andra har jag ungefär skrivit hälften på. Så jag känner att jag är på god väg.
Kan medge att jag aldrig har varit ute i så god tid med en tenta innan, så jag känner mig faktiskt lite stolt.

Vill ju bara ha det klart, lämna in arbetet och sedan kan man lägga sig ner i soffan för att kolla lite i ikea-katalogen. På torsdag blir det nog så att jag och mina päron åker in och tittar lite på lägenheten och sedan veckan efter är det dags att flytta in :) Ska bli såå skoj! Så det blir nog en del besök på Ikea.

Om där är någon som har tänkt och köpa en lite inflytningspresent till mig, så blir presentkort på Ikea väldigt behövligt :P
Nu ska jag snart göra mig iordning, ska ju fira min mamma som fyllde år i februari. Så min moster med barn och mormor och morfar kommer hit på en go bit mat. Sen blir det nog en film med vännerna :)

torsdag 19 mars 2009

Tänk vad tiden går, nu är det torsdag igen och i dag har man spenderat dagen i bokskogen tillsammans med klassen. Vi har orienterat och lekt en massa.
Haft ett underbart väder och en väldigt lärorik dag.

Fick precis ett samtal och fick veta att i nästa vecka ska jag skriva på kontraktet till lägenheten, så den 1 april flyttar jag till Trelleborg :)

Tänkte nu skriva lite på min tenta så att i alla fall ett av perspektiven blir klar, och kanske rörelsepasset. Sen blir det att skriva lite på helg och måndag och tisdag. Sen på onsdag ska den lämnas in och det kommer att bli sååå skönt.

onsdag 18 mars 2009


Vilken glass är du?

Jag var precis inne på bildagboken och gjorde ett test som skulle visa vilken glass jag var.

Jag var minsann magnum temtation caramel : jag frestar de flesta genom att bjuda på det mesta.


Väntar nu på maten som snart ska vara på faten, sen blir det solning och träning :P


Äntligen är våren här :) Jag känner på mig att den är här för att stanna. Å hoppas på att det är lika fint väder i morgon då vi ska med skolan till bokskogen och befinna oss där hela dagen.
Idag har jag varit i skolan på en snabbvisit, mellan 8-10 då vi hade den vilda leken. Sen körde Sandra mig hem och jag satte mig framför dator för att skriva på min tenta.
ÅÅ ja, det lossnade lite för mig i dag och har snart skrivit klart rörelsepasset och sedan har jag börjat på två av fyra perspektiv. Wiee, vad jag känner mig stolt över mig själv :)

Sen fick man ta en paus, då man satte igång filmen Oliver Twist och halvsov. Nu har jag skrivit lite till på mitt rörelsepass.
Men känner att det är nock för dagen och ska nog snart gå ut och och gå en runda i vårvädret. Ska till Ica för att handla till min matsäck som man ska ha med sig i morgon. Det blir minsann en pastasallad och sedan något annat gott!!

Nä, nu ska jag inte sitta här längre och häcka. ha de så bra!

tisdag 17 mars 2009

Tisdag i dag och jag har skrivkramp. Inte när det gäller blogg, men när det gäller att skriva på sin hemtenta inom kursen lek,rörelse och hälsa. Tenta som ska innehålla ett rörelsepass i 40 min och sedan utifrån detta analysera i fyra olika perspektiv. Motivation, motorik, rörelseförutsättningar och hälsa.
Men just nu har jag inte motivation, varken en inre eller en yttre. Men det skulle ha varit skön att ha fått skrivit en liten del i alla fall.

Idag satte jag mig vid datorn halv nio och tre kvart efter gick jag där ifrån eftersom jag inte fick ut något på word. Jag gick och vilade, sen vid halv tolv körde jag för att hämta Sandra och Lisa. Vi körde in till skolan för att gå på en handledning inför rörelseform.
Sen körde jag till mormor och morfar, där träffade man moster Katte och Carl. Dom är hemma från Dublin denna veckan. Vi satt och snacka och jag fick lite lunch i magen.

Nu är jag hemma och är uttråkad. Kanske skulle man ut och gå en runda i det fina vädret. Eller ska man bara lägga sig och läsa lite?! Ja, vi får helt enkelt se vad som sker.
Vi hörs senare.

söndag 15 mars 2009

Va precis inne och kollade mitt schema för skolan och min vecka kommer att se ut så här:

Måndag:Fri (skriva min hemtanta) och träning
Tisdag: Skola 13.15-13.40 (ska försöka och ändra detta), träning på 24seven och skiva tenta.
Onsdag:Skola 8.15-10.00, skriva tenta och träning
Torsdag: Skogen med skolan 9-15, spinning
Fredag: Jobba påEspresso 13-19.30, utgång?
Lördag: Fri, (träning på 24seven)
Söndag: Match förhoppningsvis.
Söndag, en söndag då jag och mitt lag FC Trelleborg skulle ha spelat match. Jag stressade hem, stressade i mig frukost eftersom jag skulle bli hämtad klockan tio av Sandra. Prick tio ringer Sandra och säger "Matchen är inställd".
AAaaahh, du skojar. Inte denna helgen iheller och varför ringa två timmar innan match start och säga att den är inställd. Faen ta Lödde. Jag ville spela match!

Så jag drog ner på tempot och tog en macka till och satte mig och läste kvällsposten. SEn kände jag att mina kikare inte hängde med riktigt, så jag la mig i sängen och satte igång en film. Till den somnade jag och vakande precis. Riktigt skönt.

Denna dag vet jag inte vad som händer, mer än att jag ska hämta min mamma och pappa plus Ingela och Lasse. Då ska ju se Jill Johnson i Malmö och jag fick äran och hämta, eftersom Emma lämnar och Emil kan inte kör, han blev ju opererad i fredags.

Nu ska jag nog läsa igenom vad som ska skrivas i min kära hemtanta som jag ska börja med i morgon.
Ha en trevli söndags eftermiddag och kväll!

lördag 14 mars 2009

Vad händer!

Då var finalen av Melodifestivalen över för denna gång. Men vad är det för fel på det svenska folket! FEL låt vann helt klart!
Moms Zelmerröw skulle lätt ha vunnit, eller varför inte Alcazar! Jag är chockerad, jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till.
Emma och jag anser att Ikar Casillas är den i särklass mest sexiga man som vandrar på denna jord. På plats nummer två kommer MumsMums. På tredje plats kommer André Pops ( enligt Emma) Jag kan då hålla med om nummer ett och två, men trean är Emmas (Emma skriver: Emmy, du vet vad jag menar).

Ja, ursäkta min kära vän Emma som är nu lite onykter.

Nä, nu ska jag vandra tillbaka till den sköna soffan och lägga mig sidan om mina flickvänner Nilla, Emma och Anna och mysa!
Nu är de kvällen!
Dagen började med att jag körde till ICA för att handla bullar, kvällsposten och räksallad. Kom hem och överraskade min pappa, han kokade kaffe och dukade fram till frukost. Även Emil hade öppnat ögonen tidigt denna morgon, så vi tre åt frukost tillsammans. Det fattades bara mamma, men hon jobbade, så vi fick nöja oss med varandra.

Jag skulle arbeta på Espresso House denna dag, så jag gjorde mig iordning och körde mot Trelleborg vid halv tio tiden. När jag kom till jobb, började man med att göra lite grillmackor. Vi hade och göra hela tiden, med där var vissa stunder där vi inte hade något folk.

Klockan hann bli tre innan Sussie kunde gå och då var det en timme till jag skulle gå. Jag och Emelie gjorde allt som skulle göras och jag tog med disken in, diska den och bytade om. Jag var ifrån jobb lite över fyra.

Jag tog min bil och körde mot my hometown, A-town. Alla i Göranssons familjen var hemma och jag satte och snacka lite skit med min mamma. Nu ska jag snart hoppa in i duschen, aftonen kommer jag att spendera hemma hos Sandra. Där blir det mat och finalen i melodifestivalen.
NICE!
Det blir en lugn afton eftersom man ska upp och spela match i morgon, spelar kvart över tolv i Lödde.

Nä, om man ska gå in och duscha, men innan jag gör det så ska jag berätta att jag på bio och såg män som hatar kvinnor, som är baserad på Stieg Larsens roman. Riktigt bra film, rekommenderar den starkt.

Nu ska jag och göra mig fräsch!

Ha en trevligt lördagsafton för det ska jag ha!

fredag 13 mars 2009

Idag steg jag upp redan tjugo över fem för att sedan ta bil till smyge för att arbeta :) Började klockan sex och slutade halv elva, riktigt skoj att vara tillbaka :)
Vid tolv tiden hämtade jag, Sandra och vi körde in till Trelleborg. Vi gick och åt på systrar och bönor och sedan gick man en runda på stan.
Sandra shoppade en ny mobil och hämtade ut en bunke foton, jag hittade inte mycket och kom hem utan en enda kasse.

Ikväll blir det bio och sedan vet man inte vad som händer. Vi får se!

Imorgon blir det jobb på Espresso House :) och sedan blir det melodifestivalsfinal hos Anna. Sen på söndag blir det match i Lödde.

Återkommer!

onsdag 11 mars 2009

Dagen då våren kom!







Hela onsdagen har jag och min klass spenderat ute i Pildammparken, i den så kallade tallriken. Vi började klockan tio och då började det även regna, vi tog på oss regnbyxorna och for ut i parken. Den första halvan av dagen hade vi lite lek och orientering.


Vi lekte bland annat en lek som påminnde om pepparkakgubbarna, där man står två och två. En tagare och en som blir jagad, den som blir jagad kan ställa sig vid ett par och då börjar den personen som inte den nyss jagande personen ställde sig vid springa.

Men vår lek var lite utvecklad och hette älvan och slem. Slem tog och älva blir jagad.
Skit skoj, det blev ännu roligare när det var blött ute och man for omkring i leran eller på den så kallade gräsmattan. Sandra gjorde dagens vurpa redan i denna leken, hon sprang, halkade till och gjorde den så kallade sälen. Hamnade på magen och ansiktet hamnade ner i marken. Stackars Sandra som blev hur lerig som helst, men kunde inte sluta skratta. Fy va det såg roligt ut.

Efter leken hade vi lite kartinlärning, som följdes av en liten orienteringsrund runt "tallriken".
Klockan tolv vad det dags för lunch och vi hann precis sätta oss i bilen med väskorna i knäna innan det börjar regna som in i helvetet! Vi åt vår fika/lunch.

Kvart över ett började vi igen och då hade solen kommit fram, det var riktigt varmt må jag säga. Vi spelade freesbee och softball. När vi spelade freesbee så var det Lisas tur och göra en vurpa.

Sen vid tre tiden slutade vi och vi körde hem, en underbar dag i dag tyckte jag. Skönt att vara ute, speciellt när solen är framme.


Just nu sitter man här och känner sig lite trött och tänkte lägga mig ner för att ta en vila innan man ska i väg till Trelleborgoch träna med fotbollslaget. Kommer att ha löpningsträning i dag och jag hoppas på att vädret håller i sig. För nu tycker jag att våren har kommit :) Snart är det kanske sommar!
Ha det så bra så länge, så kanske vi hörs efter träning!


Puss på er alla ;)

tisdag 10 mars 2009

Jag kommer in i vardagsrummet, där mamma och pappa ligger och tittar på tv. Pappa frågar mig, var ska du?
- in i duschen, har ju precis kört ett tufft spinningpass
- Men ska du titta på tv med oss, fortsätter han
- ja, vill du se de programmet bygga bo? eller vad heter de? frågade mamma

Det va då bygglov min mamma menade.
En tisdag som har innehållt en lektion i skolan där vi hade den vilda leken, vi fick där oss några självförsvars tekniker och hade sumobrottning, bland annat!
Helt okej lektion faktiskt, va lite skeptiskt till det i början.

Efter lektionen åkte vi in till Högskolan, där gjorde vi vår rörselseform, vår lek till den vilda leken och sen en lek till när vi ska ut till Bokskogen och härja.
Vi blev klara precis till lunch och då stack vi till Barista för att käka lite. För mig och Lisa blev det pasta med laxsås och Sandra tog en pasta bolognese. Gott må jag säga :)

Sedan åkte vi hem och nu sitter man här och är helt seg. Ska snart upp till Ica för att handla lite till matsäcken som ska med i morgon, vi ska vara ut vid pildammarna hela dagen och då måste man har lunch och fika :)
Ikväll blir det spinning för min del och sedan har maninget mer planerat, men det kanske ändras.

Idag har jag inte hört något bra citat, men jag har ett gammalt, som kommer från min kära far. Det är lördag kväll, mamma och pappa har varit på middag hos fam Strand och kommer hem rätt så onykter. Jag hade haft lite folk här på kvällen, men det var bara Anna som var kvar när dom kommer hem. Pappa sätte sig ner och säger:
- Jaha, där sitter Lina och Anna, men var är VI andra?
- Ja, dom har åkt hem, svarade jag honom.
- Ja men var är vi andra?
Det slutade med att han gick in och lade sig efter många om och men.

Nu ska jag hoppa upp från sängen och gå och handla, eller ska jag köra upp?

Återkommer kanske i afton!

måndag 9 mars 2009

whats wrong with the datanörd?

Tro mig de är inte ofta som jag har spenderat så lite vid dator som jag har gjort i helgen. Men jag är ju en busy women.

Gårdagen spenderade man först på Ängavallen, där vi firade Lars, mormors bror. Det blev minsann en lite brunchbuffe och en ekologisk sådan. Rätt så god må jag säga, speciellt desserterna, där fanns hela fyra olika sorter och man fick ju prova på allt.
Mitt under maten kom chefen för stället och undrade om där va någon som ville titta på grisarna? Alla dom små barnen ville ju hemskt gärna titta på dessa filurer. När dom hade gått frågade mormor:
- ska inte du titta på grisarna lina?
Nä, jag tror jag hoppar över, va inte så road över att gå där och så klumpig som man är skulle jag nog ha ramlat.
När vi nu är inne på att gå och ramla, så kommer Hugo in med lera över byxorna, du skulle ha sett morfar min, ska ha sitta i min bil i dom byxorna? Glöm de!
Men morfar gick med på att Hugo fick sitta i bilen efter en stund. Han har nog fått lite utav min klumpighet :) Han är för kär.

Efter Ängvallen, körde vi hem till Lars och Birthe, för att äta ännu mer tårta och dricka lite kaffe. Nu började mina kikare bli JÄTTEsmå och försökte ivrigt med att få åka hem och nanna. Men inte förrän sex o`clock var vi himma.

På kvällen blev det film :P

Nu sitter man här och filosoferar, ska snart gå och göra mig en tallrik gröt och till det blir det ett glas mjölk.
Tänk på att man inte ska dricka mer än 3 glas mjölk per dag, detta enligt vår föreläsare i kost!
Sen ska man minsann göra sig i ordning för skolan, vill bara lägga mig under täcket och ligga där och bara ta det lugnt.
Nä, nu börjar min mage kurra.

Gårdagens citat kommer från min kära bror Emil:
- Vi ska tacka gud för att han kom på en sådan skön aktivitet när vi ska föröka oss, för tänk på fiskarna! Dom bara simmar runt.

söndag 8 mars 2009

Då har det blivit söndag och en ny vecka väntar!
Ska snart i väg på brunch på Ängavallen eftersom min mormors bror fyller hela 70 år.

Återkommer senare och då ska jag berätta om gårkvällen!

lördag 7 mars 2009

Dagens citat kommer från matchen mellan Anderslöv och jag ett svartklätt lag!
Domaren blåser frispark för Anderslöv efter en dragning i kläder och en det svartklädda går fram och frågar:
- Vem vad det som drog?
- Det va du!
- Auwfan!

Det kanske inte är så roligt att läsa detta med att se situationen och höra kommentaren Auuwfan! resulterade i ett gott skratt hos Lina och Nilla : )

Nu ska jag ladda inför aftonens fest! Wieeee, taggad till tusen!
Lördag igen och dagen kommer är planerad till tusen.
Börjar med att spela match i Svedala halv två. Sen blir det snabbt in i duschen, kör vidare till MacD för att få något att åta, sen hem göra sig iordning. För ikväll är det Paaarty!
Emelie blir stor idag, GRATTIS!
Blir nog ett stort kalas då ca 100 pers är bjudna, hiii vad skoj de ska bli!

Igår var det fredag och jag va fri som en fågel, den dagen började jag med att köra till Simremarken, till min mormor och morfar som bjöd på frukost. Satt och snacka lite och hade allmänt mysigt. Körde sedan till Ikea med Larsson.

Igår kväll va man och kollade på film, filmen som visades i dag var Patrik 1,5.
En rätt så rolig film, men något som var ännu roligare var Cronvalls kommentarer som tex.
- Men ska man inte få se dom mysa?
- Nu ska vi böga oss lite, eller ?

Nä, nu ska jag göra något vettigt!
P.s. De e försupe hemma hos mig innan Emelies fest! D.s

onsdag 4 mars 2009

Det blir aldrig som man har tänkt sig.
Denna tomhet som jag nu känner är stor, men jag blickar framåt och hoppas på det bästa. Även om det nu känns väldigt svårt.
Det har hänt en del under årens gång och en massa fina minnen har jag i min ryggsäck som jag aldrig kommer att glömma.

Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta<3
Just känner jag en tomhet.