måndag 31 augusti 2009

Klockan har nu slagit 22:15 och här sitter jag!
Har kommit hem från träningen, som var lugn. Fick ont i mitt knä, men jag hoppas innerligt att det blir super duper bättre tills söndag då det ska spelas match. Jag har även duschat och nu då? Hmmm, ska man ta sig en nattamadd innan sängen?! Ja, varför inte :)
Måndag i dag och en ny vecka har börjat, det är även sista dagen i augusti.
Hemskt vad tiden går fort!
I helgen som har gått har det varit Mikaeli marknad i stan. I fredags hade Sandra och Johan inflyttningsfest och sedan begav vi oss till öltältet där Perikles spelade. På lördagen gick jag upp sju och körde till jobb. Klockan hade passerat tio, väntade på att en skulle lämna in sin nyckel. Klockan närmade sig tolv och det var lunch dags.
Jag satt i receptionen efter tre också och skulle checka in fyra hus. Lotta var så snäll att jag fick sluta en timme tidigare och jag körde hem till hjärtat.
Vilade en stund och sen var det till att hoppa in i duschen. Vi skulle på middag hos päronen och lite i sju befann vi oss på Spelmansgränd. Hade inte träffat min bror på någon vecka och kommer inte att se honom på minst 10 månader eftersom han reste till Australien i går. Har nog inte riktigt förstått det än, att han inte är hemma. Vid tio tiden stack vi in till Trelleborg och Högalid hos Anna och Eric. Sen drog vi vidare till Kristall.

Igår spelade vi match mot Skabersjö och det gick inte som det gjorde i onsdags. Jag vred mitt knä så jag hoppa ut efter en halvlek och sedan fick jag inte spela mer. Vi förlorade med 3-0, men jag tyckte ändå att vi kämpade.

Snart ska jag jobba på Espresso där ska jag stänga och sedan blir det träning så gått det går. Knäet känns mycket bättre och hoppas på att det håller.
Resten av veckan kommer att se ut så här:
Måndag: Eh 14-19.30
Tisdag: EH 8-12
Smyge 17 -
Onsdag: Skolan börjar
Smyge 17-
Tosrdag: Skola
Smyge 17-
Fredag: EH 14-19.30
Lördag:
Söndag: Match mot Vellinge 10.30.

torsdag 27 augusti 2009

Snart är det helg och en icke ledig sådan, eller jag är ju på sätt och vis ledig på söndag. Men jag tog mig ledigt eftersom vi har match på söndag. Då är det borta match mot Skabersjö och hoppas på att vinna denna match.
På tal om match och vinst så spelade vi match igår, även den var borta och den var mot Fc Rosengård. Vi spelade riktigt bra även om vi hade domaren mot oss flera gånger i första halvlek, våra humör var inte på topp när han blåste till halvlek. Innan paus så slog TC in bollen bakom målvakten och vi ledde med 0-1 i paus. Efter pausen hade vi tagit oss i kragen och vi brydde inte oss om domaren. Även om han var bättre i andra så var det några gånger man undrade varför han blåste.
Men vi spelade för varandra och det var riktigt roligt att spela. Det kändes som om alla kämpade.
Under dagen har jag läst några bloggar som också har skrivit om våran match (bland annat bloggen på hemsidan, www.fctrelleborg.se) och jag håller med om att vi spelar mycket bättre fotboll på vardagar, konstigt nog.
Men som sagt vi har en ny match på söndag och jag hoppas på att vi spelar lika bra då.

Annars idag? Jag har jobbat på Espresso House och nu sitter jag och väntar på att älsklingen ska komma, så vi kan äta. Börjar bli riktigt hungrig nu!
Imorgon ska jag också jobba på Espresso och sedan blir det inflyttningsfest hos Sandra och Johan, efter det blir det öltältet och Perikles.
På lördag blir det jobb på Smyge mellan 8-18. Sedan blir det avskedsmiddag för min bror som åker till Australien på Söndag. Sen blir det söndag och då är det match som gäller. Sen var veckan slut och det närmar sig skolstart som är på onsdag.
Innan det kommer jag att ha hunnit jobba två pass på Espresso och ett pass på Smyge.

Men nu ska jag lägga mig i soffan och titta på Vänner.
Ha en bra afton!

tisdag 25 augusti 2009

Tisdagen den 25 augusti, en dag där Lina är fri, där folk får sina löner och även jag. Räkningarna är betalda ialla fall för min del.
Hade ställt klockan på åtta i dag, gick upp ur sängen satte mig vid datorn och kollade runder. Körde hem till lägenheten, satte igång min egen dator. Ringde en samtal och åt frukost.

Just nu sitter Lina i Anderslöv på Spelmansgränd i minaföräldrars hus! Emil är inte hemma så båda tv:n och datorn är lediga. Ingen som tvingar en att få ifrån datorn :) Skönt!
Sitter och kolla på intranätet, där har jag hittat en ny telefon eller där är två stycken som jag väljer mellan men vet inte vilken jag helst vill ha, det är lite priset så drar mig åt ett val och designen mot det andra. Jag kommer att lägga upp bild på bägge två, så får ni kommenterat vilken ni tycker jag ska införskaffa mig.

På tal om mobiltelefoner så lämnade ju jag in min mobil för några veckor sedan efter att vissa knappar slutade fungerar och den har jag inte fått tillbaka, jag dras numera av en gammal Nokia 8310, där jag knappt hör att det ringer. Så jag hoppas på en ny där och sen ska jag minsann försöka byta till mig en av de telefoner jag har sett och vill HA!!

En annan sak som börjar strejka är min dator, det hörs fruktansvärt, okej det har det gjort redan från början då jag köpte den för mer än tre år sedan plus att den stänger av sig själv utan förvarning! Vad är felet? Därför har jag kollat lite på en ny dator men kan inte riktigt bestämma mig, plus att jag är lite snål för att köpa en ny och det gäller både dator och telefon. Även en bild på denna kommer in.

Jaha, nu kunde jag inte lägga in några bilder, men det kommer så fort det funkar.

Nu ska jag ta mig något att äta och sedan ska jag ringa Anna!

måndag 17 augusti 2009

Då var det en ny vecka, en vecka som man är mer ledig än vad man jobbar.
Var ledig idag och har inte gjort någotvettigt alls. Hade hellre jobbat faktiskt.
Nu sitter man här och väntar på att klockan ska närma sig halv åtta så man kan komma iväg och träna, sedan blir det hem. Kanske blir det middag och sedan sängen.
Imorgon blir det jobb och det börjar klockan tio och sedan blir det en heldag på Smyge och detta innebär att jag inte alls vet när jag slutar.

Onsdag ledig, träning på kvällen.
Torsdag jobbar jag kväll på Smyge.
Fredag ledig igen och då blir det kräftskiva i Skateholm.
Lördag ledig och sedan blir det kräftskiva hos Sussie på kvällen
Söndag är man också ledig, seriematcherna börjar. Spelar hemma match mot Staffanstorp klockan elva.

Sen är det en ny vecka som innhåller mycket jobb, träning och match!

Nä nu ska jag vandra och göra något helt annat.

söndag 16 augusti 2009

Snart var helgen över och ny vecka väntar med nya äventyr.
Igår var vi på kräftskiva/grillkväll nere i Höllviken hos Anna och Eric, det aftonen var väldigt trevlig.
Dagen i dag började med att jag vaknade väldigt tidigt och där låg jag i min stora säng, ensam och kunde inte somna om. Skrev ett sms till älsklingen som jobbar hela dagen. Jag hoppas på att han kommer hem rätt så tidigt så att vi kan äta middag tillsammans, titta på film och mysa en massa :)

Jag, Sandra och Nilla skulle in till Malmö för att fotografera oss på Tourning Torso i dag. Hade fått tiden halv tolv och vi skulle bli både sminkade och friserade. Så vi tog min bil in och va där i tid och allt. Kom in i "tornen" och möttes av en hettan som kallades duga. Åkte upp med hissen där det var ännu varmare, den tog oss upp på tolfte vånningen och varmare kunde det inte bli! Gick mot receptionen och berättade att vi hade fått en tid, receptionisten kollade i datorn, men nej där fanns ingen bokning för tre under Sandras namn. Vi blev lite paffa och undrade varför man ringer en och sedan inte skriver in det i datorn?!
Men men, vi skulle få en tid och som kompensation skulle vi få en bild var gratis.

Nä, vi kom ner igen sprang vi nästa ut från byggnaden och väl ute möttesvi av en kall vindpust :) Gillades starkt efter att ha svettats en del på tolfte vånningen och hissen.
Vi bestämde oss för att ta en runda på Malmö festivalen och ta oss något att äta. Så det blev nachos för Nilla och Sandra och jag tog en gryta med röd curry och ris. GOTT med mat! Som efterrätt tog vi oss varsin McFlurry.

När vi hade blivit mätta och faktiskt lite trätta, så gick vi mot bilen och körde hem till Trelleborg. Å här sitter jag nu isoffan, tänkte se en film (på datorn, eftersom min tv klyddar) och sedan får vi hoppas på att hjärtat ringer :P

Kram på er!

lördag 15 augusti 2009

HELG!
En ledig sådan faktiskt :) Sitter hemma hos Andreas helt ensam, har precis gått upp från sängen och skall snart köra till lägenheten. Där ska man göra sig iordning för en frukost på Systrar och bönor med Anna och Nilla.
Det var ett bra tag sedan vi åt frukost ihopa, ivåras åt vi alltid tillsammans och det blev alltid på systrar och bönor.
Efter frukosten tänkte jag köra till Anderslöv, dels för att hämta en klänning som mamma skulle hjälpa mig att stryka (vågade minsann inte göra det själv, är rätt så rädd om den:) . När man händelse i Anderslöv och det är nog den enda dagen då ALLA är ute i byn. Kanske träffar man kusinerna och mostrarna?!

I afton kommer man att vara i Höllviken, där blir det kräftor och grill. Kanske lite god dricka eller?
Vet inte riktigt om det blir utgång ikväll, eftersom jag, Nilla och Sandra ska till Malmö imorgon och modellfota oss :)

Efter fotografering blir det bara att ta det lugnt.

Ha en skön regning lördag!

fredag 14 augusti 2009

Då var det fredag och jag kan tänka att det flesta ungdomar vill njuta extra mycket det sista dagarna på sina sommarlov. Jag själv kommer att vara ifrån skolan två veckor till eftersom jag inte börjar förrän siste augusti.
Denna sommaren har inte bara handlat om jobb, som det annars har varit. Visst jag har jobbat så mycket jag har kunnat, men jag har också haft en minisemester.
För förra veckan alltså v.32, tog jag och Andreas hans föräldrars husvagn och körde upp till Småland. Jag som inte har så bra minne så vet jag inte ritkigt vad det hette där vi var. Men jag tror att insjön vi läg vid heter långsjön.
Dessa fem dagar som vi befann oss där tog vi det bara lugnt. Sov länge, åt lång frukost, sola och bad, vila, lite fotboll blev det och sedan middag.
En dag körde vi runt, vi hamnade bland annat på Kosta outlet, Lessebo och Skruv.

På torsdagen körde vi in till Emmaboda och åt kvällsmat på Casablanca, där det blev grillbuffe. Vi gick därifrån proppmätta.
Fredagen plockade vi ner förtältet och badade en sista gång och sedan körde vi hemåt. Hem kom vi vid sjutiden. Då körde jag till Trelleborg, tog en dusch och sedan kom Andreas, köpte mat på MacDonalds och sedan gick vi till Sandra och Johan för att titta på deras lägenhet. Det var inte långt ifrån mig, sisådär ett hus härifrån. Ritkigt fin lägenhet må jag säga.

Helgen innehöll jobb, först på lördagen 8-18 och efter det blev det 25 års fest hos Mats och Sofie. På söndagen blev det sovmorgon, hämtning av bil och sedan jobb mellan 15-18. Kvällen bjöd på tacos och film.

Denna veckan som har gått har jag arbetat och jag tyckte jag hade lagt upp det hur bra som helst och bestämde mig att vara fri på tisdagen, för jag hade tvätt-tid. Men när jag kom ner i tvättstugan på måndag kväll för att försäkra mig om att det var på tisdag. Så stod det att jag skulle ju ha tvättat på måndagen, typiskt jag som hade en del tvätt. SÅ jag fick packa min väska och köra till mamma och pappa på tisdag morgon för att tvätta : P
Men jag tvättade ju inte hela dagen, jag hann träffa min moster, kusin och Ray som är hemma från Irland, jag hann även ta en fika med Anna och sedan köra och äta middag hos moster.

Idag har jag också en fri dag, har redan hunnit varit ute och sprungit en runda med min granne Sandra och nu ska jag snart köra till Anderslöv och umgås med min mamma.

Det blev minsann mer än en och två rader, men jag hade mycket att berätta.
Ha en bra helg!