söndag 27 februari 2011

Tiden går fort när man har något att göra hela tiden.

Äntligen kan jag känna att jag kan sitta ner vid dator i lugn och ro. Tänkte uppdatera lite på vad som har hänt:
Jag jobbar på som vanlig och tivs som fisken i vattnet, jobbar på en ett-års avdelning med 12 härliga barn och som innebär fullt ös hela tiden. Har kommit i ett väldigt bra arbetslag som kompleterar varanda riktigt bra.
Jag spelar fortfarande fotboll i FC Trelleborg och har fått tillbaka min motivation till att lira boll. Annars på min fritid umgås jag med mina underbara vänner och familj. Jobbar också lite extra på Smyge.
I mitten av mars kommer Zelma (föräldrarnas hund) att bo hos oss i två veckor, då mina föräldrar kände för att åka till Thailand (lita väl avis är jag!).

Annars rullar det på bra, längtar till våran kommer då man kan vara ute i trädgården och fixa.

Nu ska jag gå och göra mig i ordning för att gå till sambons föräldrar där jag ska slippa dörren till kontoret som sedan ska målas.
Ha en fortsatt trevlig helg.

onsdag 23 februari 2011

Tävlingsdags!
Jag är med i en tävling hos pysselkiisen, där det lottas ut pysselpaket :)
Är du också tävlingssugen? Tryck här!

lördag 19 februari 2011

måndag 7 februari 2011

Gud, vad dålig jag är på att uppdatera. Det har gått en hel månad sen dess och det har hänt en del tycker jag. Jag har lämnat in mina sista tentor och har fått dom gödkända, har tagit lärarexamen, haft examensmiddag med släkten samt examensmingel med några vänner plus att man har börjat jobba och även blivit sjuk.
Sjuk blev jag i helgen som gick efter ha haft lite magsjuka barn på förskolan, inte jätteskoj. Så jag får stanna hemma i dag och i morgon för att jag ska vara säker på att jag inte smittar någon.

Har en del bilder som jag vill visa för er med just nu har jag inte min egen dator så det får bli nästa inlägg.

Nu ska jag lägga mig i soffan och titta på tv:n och mysa med Zelma.