fredag 27 maj 2011

Tävling med mera

Tjingeling!
Tiden springer iväg och det har hänt en del sen sist.
Vi har haft vernissage och sommarfest på jobb som blev väldigt lyckat, dock hade vädret kunnat vara bättre. I dag var jag på föreläsningar på en annan förskola som arbetar med ett naturvetenskapligt projekt. Föreläsningarna handlade om hur de arbetar om fysik och kemi i förskolan, väldigt intressant.
Förra helgen bestod av många kalas, det började på torsdagen då vi var hemma hos min kusin som fyllde 7. På lördagen var vi hos Jenny och Peter, där vi firade Elias som fyllde 1 och i söndags var vi hos hjärtats mormor på kalas. I tisdags fyllde min pappa år, men kalaset för honom blir nästa vecka då vi inte kunde denna helgen eftersom jag ska jobba på Smygehus.

I detta inlägg kommer jag även att länka till en tävling inne hos ellas inspiration.










Sugen på att vara med? Tryck HÄR! Tävlingen avslutas måndagen den 6 juni 23:59.









Ha en bra helg!

lördag 7 maj 2011

Tiden går och ibland känns det som att man inte hinner med allt man vill göra. Det har hänt en del hemma, det mesta skedde under påskhelgen. Då gjorde vi uteplats samt planterade växter runt om plus köpt utemöbler och påbörjade med att lägga marksten vid trappan plus så har jag fixat till i trädgårslandet, men det är inte färdigt än. Har lite fix kvar, vi ska lägga fler marksten, lite med fix i trädgårdslandet plus fixa ett nytt plank. Så det finns projekt som ska göras under våren och sommaren.


Trädgårdslandet.



Uteplatsen med utemöblerna

Stenläggningen vis trappan.
Trappan kommer också att fixas :)


Vad har hänt mer? Jo, fotbollserien har börjat och vi har börjat riktigt bra. De två första matcherna förlorade vi med 2-0 samt 0-1, men spelade riktigt bra. Det tredje matchen vann vi med 0-4. På söndag ska vi spela hemmamatch mot Gislöv och jag hoppas på en riktigt grym match.

Vi har även varit på konfirmation hos min nästkusin, sen har vi jobbat en del (jobbar på förskolan samt tagit lite extrapass i Smyge).

Trivs fortfarande på mitt jobb och vi har gjort en hel del där med, vi har bland annat haft påskfest där jag var påskharen och fick använda min symaskin för första gången när jag sydde mina öron :) Det uppskattades verkligen av barnen. Får slänga in en bild på min haroutfit en dag.

Nä, nu ska jag ut och njuta av det fina vädret innan jag ska köra till Smyge.

Ha en mysig helg och jag lovar att jag inte ska dröja med nästa inlägg.