måndag 26 september 2011

Ny vecka har påbörjats och det blev en lång dag. Började arbeta halv åtta och sedan fick man jobba extra en halv sen skulle man på kurs. Jag går på en kurs genom jobb som heter "människan socialt och kulturellt", en intressant kurs med många studiebesök. Idag/kväll var vi på Garaget i Malmö och lyssnade på BobHunds sångare.

Detta blir en fullspäckad vecka med mycket jobb. Det blev en sen kväll i dag, i morgon kommer jag hem ca 20 och sedan på onsdag ska man kanske spela match och då blir det en till sen kväll. Har öppningen på fredag, så då kommer man hem rätt så tidigt.


Ihelgen som kommer ska det bli lugn. En helg med fix och bara slappna av efter ha haft tre helger nu men fest och fotboll. Helgen 9-11 september var det match, kräftskiva på lördagen i S.Åby och på söndagen var det planering inför våran 25 års fest.


Helgen 16-18 september, började med att vi var och handlade till festen på fredagen, körde ner till lokalen och fixade med bordsplacering och började med tillbehören till maten. Lördagen var vi i lokalen vid tio tiden, våra mammor var också där och hjälpte till. Kom hem vid ett och tog det lilla lugna, sedan körde vi tillbaka så att vi var i lokalen halv fem. Klockan fem kom våra föräldrar som skulle hjälpa oss under kvällen. 18.00 började gästerna komma och kvällen blev hur bra som helst, synd bara att inte alla kunde komma. Maten blev hur god som helst!

Jag kan inte riktigt förklara med ord hur nöjd jag är med kvällen. Jag vill tacka Anna och Sandra som jag hade festen med, mina underbara vänner som var med och firade våra 25 års dagar. Hemskt mycket tack till våra föräldrar som hjälpte oss under kvällen, tack bandet som spelade, tack för de fina talen och TACK för alla fina presenter. Kvällen avslutades vid halv två och då blev det städning. På söndagen var vi tillbaka i lokalen vid elva och städade det sista, delade upp allt som hade blivit över och sedan körde vi hem för en myssöndag.

Förra helgen, var fredagen en riktig städ eftermiddag. Lördagen började med jobb på Smyge, körde direkt och hämtade Lottie för att samlas inför match. Spelade vår nästsista match mot Helenholm och vi vann med 4-2. Sen körde vi hem, fixade till oss och cyklade till Klagstorp (ca 6km enkel resa från oss) till Grisgille. En väldigt trevlig kväll må jag säga. Söndagen var rätt så seg.


Så har mina senaste helger sett ut! Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar med en långdag med jobb i morgon.


Ha det bäst!!

torsdag 15 september 2011

Snart är det dags, snart äger vår 25 årsfest rum. Två och en halv dag kvar å det är mycket att stå i. Jag har fixat placeringskort, kort där det står vad det är för mat, servetter, ljus och blommor (som ska hämtas i morgon efter jobb) och i kväll har jag marinerat en del av köttet som vi ska bjuda på. Imorgon blir det en tidig dag för mig, jag jobbar mellan 6-13.30 sen ska man hämta blommor, baka kakor, handla och sedan köra ner till lokalen och fixa lite.
Sen är dagen kommen och då är det mycket att stå i. Vi ska ha ner allt till lokalen och laga en massa mat :) Men det kommer att gå super :)

Nu är det dags för kvällsmat! Ha det bäst.

söndag 11 september 2011

Tjingeling!

Är med och tävlar om en &-tecken inne hos Ebba
Tävlingen avslutas ikväll, så skynda på att medverka.