lördag 25 februari 2012

söndag 19 februari 2012

Hittade en fin gungstol på blocket igår, som vi körde in i morse och hämtade.
Ett fynd i mina ögon.

Dagen har varit lugn och skön.
Har varit ute och gått en lång runda med Zelma
(mina föräldrars hund).

måndag 6 februari 2012

Tävlar!



Jag tävlar hos Endenise.se om ett presentkort på sovtex.se
där man t.ex. kan köpa fina gardiner online. Tävla HÄR du med!





söndag 5 februari 2012

Igår kväll hade vi några vänner på middag. Vi bjöd på getostgratinerad fläskfilé med potatisgratäng, rödvinssås & sallad. Riktigt gott! Jag hittade receptet på Tastelines app och tänkte dela med mig hur jag gjorde fläskfilén.
Enligt receptet skulle man använda fårost, men jag tycker om getost mer så jag bytade. Jag gjorde som så att jag pustade filén från fett och senor, sedan delade jag den i bitar som var ungefär 2 cm tjocka.
Efter det brynte jag köttet i stekpannan med smör och därefter la jag köttet i en ugnsäkerform, sen la jag över blandningen som jag hade gjort av 100g getost, 1 vitlöksklyfta, 1dl creme fraiche och peppar. Sen satte jag in formen i ugnen stod på 200 grader tills köttet var genomstekt. (Receptet är för ca 4pers.)

Dukningen som jag gjorde inför gårdagen gick i lilla och på bordet hade jag ljus, en liten blomma och diamanterna som jag köpte förra året. Det glamour så i Melodifestival-tider.

Dagen i dag blir till att fixa lite med magnetsagor till jobb och planera, har redan funderat ut nåtsånär vad veckan ska innehålla. Ska nu ta mig i kragen och göra någon nytta, hade ju även behövt fixa här hemma också.
Ha en fortsatt mysig helg!

torsdag 2 februari 2012

Tävling

Är med i en tävling inne hos Ellas inspiration


Va med du också, tryck  HÄR!!

Tävlingen avslutas den 6 februari