söndag 10 februari 2013

Nu äntligen tar jag mig tid för att skriva några rader.
Det har hänt en hel del här hemma, natten till julafton var det första natten som vi spenderade i vårt hus. Renoveringen började redan i början av november men flyttade våra saker i julveckan. Sen har det bara rullat på och nu börjar man se slutet. Vi har fått upp alla väggar, isolerat, taket är uppe, väggarna är målade och golvet är lagt. Just nu håller hjärtat och hans pappa på att sätta golvlister och min pappa va här i dag och tapserade i barnrummet.
Så nu kan jag bara tänka på hur jag vill inreda ovanvåningen. Under renoveringens gång har hjärtat varit flitig och fotograferat, dock finns bilderna på hans iphone så jag kommer att lägga upp lite bilder sen när jag får dem över på datorn.
Sen börjar det beräknade datumet för vårt barns ankomst närma sig. Den 27 februari är det beräknat och jag kommer att jobba till torsdag (14/2). Det kommer att känna konstigt att inte köra till jobb och träffa sina kollegor och barn, men samtidigt är det skönt eftersom det är tungt och man känner sig klumpig. Sen känns det spännande med att det ska komma en ny familjemedlem och det ens liv kommer att förändras väldigt. Jag kommer förhoppningsvis uppdatera här lite oftare än vad jag har gjort nu på sistone och bilder på förändringen här hemma lovar jag lägga upp.
Ha det bäst!!